Stilling ledig som kokk
Er du vår neste kokk?
Som kokk på Blefjell Lodge vil du innta en sentral rolle i vårt team. Du vil få ansvaret for kjøkkenet, men hjelp på travle tider. Fokus vil ligge på mat til bistroen med tilberedning av deilige måltider og videreutvikling av catering. Kjøkkenet er selve hjertet i vår kundeservice, og vi er veldig stolte av gode tilbakemeldinger fra våre gjester. Vi arrangerer også selskaper og det vil bli behov å benytte vårt andre kjøkken tilknyttet selskapsrom. Vi ser etter en person som tilbereder hjemmelaget mat av høy kvalitet, og enestående service. Menyen er variert og vil kunne utbedres og tilpasses etter behov og sesong. Praksis og relevant erfaring er påkrevet. Ukens travleste tid er helger, men også ukedager ved arrangementer. Ferier er selvfølgelig høytid for oss. Vi søker en kreativ person med god arbeidskapasitet og sans for det estetiske.
Når man jobber på fjellet må man endre litt på hverdager og helg. Det er viktig å holde åpent når gjestene er tilstede som i helger og ferier, og ta fri på rolige dager/perioder, slik at du kan dyrke dine egne hobbyer og lidenskaper i lavsesongene.
Startdato setter vi til 1.mai, men kan tiltre raskere etter avtale. Stillingen er fulltid. Gode lønnsvilkår, da vi verdsetter kjøkkenet høyt.
Ta kontakt med oss for en prat
